Kirjanpito

Suomen Talouslaskenta hoitaa asiantuntevasti kaikki yrityksesi kirjanpitoon liittyvät palvelut.
Jokainen yritys on kirjanpitovelvollinen. Kun ulkoistat kirjanpidon kokonaisuuden eli kulujen, tuottojen, varojen ja velkojen seuraamisen yrityksellemme, saat tärkeää ja ajantasaista tietoa yrityksesi johtamista varten.
Vastaamme kumppaninasi myös siitä, että kirjanpito tuotetaan olemassa olevien lakien ja määräysten mukaisesti ja että sinulla on käytössäsi aina ajantasaiset ja vertailukelpoiset raportit yrityksesi tilasta.

Tilitoimisto hallitsee taloushallinnon kokonaisvaltaisesti

Siirtyminen asiakkaaksemme on helppoa, ja vähennät omaa kuormaasi merkittävästi ulkoistaessasi kirjanpitosi meille. Tilitoimiston asiakkaana saat käyttöösi juuri haluamasi palvelut, ja asiantuntemuksemme avulla sovimme tarvittavat työkäytänteet, aikataulut ja vastuut tarpeesi mukaan. Taloushallinnon ammattilaisina meillä on valmiit rutiinit ja ohjeet kaikkiin taloushallinnon toimiin, olipa kyseessä palkanlaskenta, maksatus tai myyntien ja ostolaskujen käsittely.

Käytössämme on Fennoa taloushallinto-ohjelmisto, joka on täysin digitaalinen ja toimii pilvipalveluna. Ohjelmisto on asiakkaan käytettävissä missä ja milloin vain.

Lisätietoa käytössä olevesta ohjelmistosta saat osoitteessa www.fennoa.com Käytössämme on myös kattavat taloushallinto-ohjelmisto vaihtoehdot myös paperiselle kirjanpidolle.

Sähköinen tositeaineisto käytössäsi

Kirjanpitoaineisto on useimmissa tapauksissa nykyään sähköistä: tiliotetiedosto, viitteellisten suoritusten tiedosto, verkkolasku, skannattujen ostolaskujen tiedosto tai muu vastaava asiakirja. Joissakin tapauksissa aineisto voi olla myös paperinen, kuten rahtikirja, tiliote, yrityksen kokouksen pöytäkirja, kuitti korttimaksusta, kassapäätteen tarkkailunauha, sopimus, kausiveroilmoitus, eläkevakuutusilmoitus, oikeuden päätös tai muu vastaava. Pidämme huolen, että kaikki yrityksesi taloushallintoon liittyvät tositteet kerätään ja liitetään järjestelmään rekisteröityinä säilytettäviksi. Kirjanpito on sähköisen dokumentoinnin aukottomuuden varmistamista. Kun kirjaukset ovat ajan tasalla ja löytyvät samasta järjestelmästä, pystymme vaivattomasti tuottamaan eri raportit viranomaisten käyttöön tai yrityksen johdon päätöksenteon tueksi.

Ulkoinen laskenta verotuksen ja sisäisen laskennan pohjaksi

Kirjanpidolle eli ulkoiselle laskennalle on olemassa tarkat lait ja laskentaperiaatteet, joita noudattaen kirjanpidosta tulee luotettava. Määräyksien ja periaatteiden noudattaminen mahdollistaa laskettavien tunnuslukujen vertailukelpoisuuden ja raporttien perusteella tilitettävien verojen oikean määrän. Kirjanpidon tärkein raportti on tilinpäätös, joka kertoo myös ulkopuolisille tahoille tarvittavat tiedot yrityksen kannattavuudesta, maksuvalmiudesta ja vakavaraisuudesta.

Ota yhteyttä – kysy kirjanpidon palveluistamme numerosta 044-777 4189