Palkanlaskenta

Suomen Talouslaskennan palveluihin kuuluvat myös palkanlaskenta ja työnantajasuoritukset. Toteutamme toiveesi mukaan palkkalaskelman eli tilinauhan lähettämiset sekä viranomaisilmoitukset eri jaksoilta. Voit halutessasi ulkoistaa meille henkilöstöhallinnon muitakin osa-alueita, kuten koulutuspäivien ja sairauslomapäivien seurannan. Palvelumme mukautuvat joustavasti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Ulkoistetun palkkahallinnon hyödyt yrityksellesi

Kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelumme mukautetaan aina yrityksesi tarpeisiin ja prosesseihin. Toteutamme palkkahallintoon liittyvät työt alan viimeisintä asiantuntemusta sekä järjestelmiä hyödyntäen ja aikataulujasi kunnioittaen. Kehitämme palveluprosessia asiakkaan tarpeiden mukaan ja tuotamme käyttöösi palkkahallinnon ja palkanlaskennan raportit sovitun mukaisesti. Pystymme reagoimaan nopeasti myös mahdollisiin muutostarpeisiisi. Tehokas ja joustava asiakaspalvelumme takaa mutkattoman yhteistyön kanssamme.

Luotettavaa palkkahallinnon osaamista

Palkanlaskennan työt vaativat erikoisosaamista ja aihealueeseen perehtymistä. Asiantuntijamme hallitsevat työlainsäädännön erityispiirteet ja erilaiset työehtosopimukset kattavasti. Ulkoistaessasi palkanlaskennan tilitoimistollemme kevennät huomattavasti yrityksesi hallinnollisia rutiineja ja tehostat toimintojasi. Pystymme pitkän kokemuksemme ansiosta antamaan asiakkaidemme käyttöön valmiit palvelumallit ja erityisosaamisemme palkkahallinnon alueella. Kehitämme toimintaamme aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja pidämme huolen siitä, että palvelumallimme soveltuvat asiakkaamme prosesseihin ja työkäytänteisiin.

Yrityksesi on mahdollista hyödyntää palveluitamme vain tietyllä osa-alueella tai ulkoistaa palkanlaskenta tilitoimistollemme kokonaisuudessaan. Mikäli haluat vapauttaa yrityksesi resursseja yhä enemmän liiketoiminnan kehittämiseen ja muuhun ydinosaamiseen, on suositeltavaa ulkoistaa sekä kirjanpito että palkanlaskenta samalle tilitoimistolle. Näin pystymme seuraamaan kätevästi palkkatapahtumia, kirjanpitoa ja maksatuksia samojen järjestelmien avulla, jolloin saat ajantasaiset tiedot ja raportit aina käyttöösi. Palvelemme yrityksiä muun muassa palkanlaskennassa ja maksatuksissa, palkkalaskelmien toimittamisessa ja arkistoinnissa, viranomaisasioissa ja työntekijöiden poissaolo- sekä lomatietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Ota yhteyttä – kysy kirjanpidon palveluistamme numerosta 044-777 4189