Tilinpäätös

Tilinpäätöksellä seurataan yrityksen tulosta ja varallisuutta

Yrityksen toimintaa seurataan 12 kuukauden pituisilla tilikausilla, joista toteutetaan tilinpäätös. Useimmissa tapauksissa tilikausi vastaa yhtä kalenterivuotta. Poikkeavia tilikausia kutsutaan murretuiksi tilikausiksi, ja niitä käytetään yleensä sesonkiluontoisten liiketoimintojen yhteydessä.

Kuukausittain tai reaaliaikaisesti ylläpidettävästä kirjanpidosta muodostetaan tilinpäätös, jonka tietoihin nojaten suoritetaan verojen maksu sekä mahdollinen voittojen jako yrityksen omistajille. Tilinpäätöksestä selviää myös yrityksen varallisuusasema, kuten omaisuus, omat varat sekä lainat.

Tilinpäätös on hyvä jättää alan ammattilaisen hoidettavaksi, sillä sitä koskevat monet määräykset ja vaatimukset. Tilinpäätös koostuu monesta eri osa alueesta, kuten tuloslaskelmasta, taseesta, rahoituslaskelmasta, liitteeistä sekä kirjanpito- ja aineistoluettelosta, ja se on sekä päivättävä että allekirjoitettava.

Tilitoimiston palvelut tilikauden jokaiseen vaiheeseen

Taloushallinnon asiantuntijat ovat käytettävissäsi tilikauden jokaisessa vaiheessa, reaaliaikaisesta kirjanpidosta tilinpäätökseen. Meidän tavoitteemme on keventää asiakasyrityksiemme kuormaa taloushallinnon asioissa.

Räätälöimme palvelut täysin yrityksen tarpeisiin sopiviksi, ja voit luottaa toimintamme tehokkuuteen kaikilla osa-alueilla. Kun valitset meidät yhteistyökumppaniksesi, saat käyttöösi taloushallinnon kokonaisuuden hallitsevan osaajan, joka hoitaa puolestasi yritysjärjestelyihin, palkanlaskentaan, kirjanpitoon ja muihin taloushallinnon aisoihin liittyvät toimenpiteet ja seurannan puolestasi.

Ota yhteyttä – kysy kirjanpidon palveluistamme numerosta 044-777 4189